Støt os

Støt Kattekøbing

Kattekøbing er stiftet den 28/10-2014. CVR-nr. 36176970.

Vi har altid brug for donationer fra både virksomheder og private samt plejefamilier og hjælpere. Derudover modtager vi alle former for donationer – det gælder både økonomiske og materielle donationer.

Vil du være medlem eller give en økonomisk donation (eller måske begge dele) kan det gøres ved at indbetale på Kattekøbings konto i Spar Nord: Reg.nr. 9056 – kontonr. 458 376 9477. Husk at anføre dit navn og e-mail på indbetalingen eller på mobilepay 865098

Har du spørgsmål til foreningen eller har du foder og andre katte-artikler, som du vil donere til os, så kan du kontakte Karin Simonsen på mobil 2612 9119. På forhånd mange tak.

Typiske Spørgsmål

PLEJEFAMILIE

Hver eneste dag behøver hjemløse og misrøgtede katte og killinger en plejefamilie, der kan træde til og give omsorg og tryghed til kattene, mens Kattekøbing arbejder på af finde kærlige hjem til kattene. Er du interesseret i at blive plejefamilie, så kontakt os. Kattekøbing betaler alle udgifter til dyrlæge, foder m.v.

FRIVILLIG

Hver eneste dag året rundt, er der behov for frivillige hænder til at køre katte og killinger fra plejefamilier til dyrlægen og tilbage igen, køre foder og grus ud til plejefamilierne eller bygge kattehuse til genudsætningskatte mv. Er du interesseret i at hjælpe Kattekøbing med dette arbejde, så kontakt os.

HJEMLØS

Kattekøbing er Nordsjællands mest effektive dyreværnsforening. Vi har allerede hjulpet flere end 300 hjemløse katte til neutralisering og nye hjem, og fortsætter utrætteligt det gode arbejde. Har du kendskab til en eller flere hjemløse katte, så kontakt os.

Donation

Kattekøbing bruger alle donationer i arbejdet med at hjælpe hjemløse katte. Pengene går blandt andet til foder, kattegrus, medicin, dyrlæge, internat, kørsel, fælder og transportkasser. Alle bidrag, uanset størrelse hjælper.