Se kattene

Sofie

Sofie søgte ind i trappeopgang som hun ikke ville forlade i kulden.Vi hentede den bange kat,
og hun har siden boet i Kattehuset.
Hun er fra et område i Helsingør hvor der er mange hjemløse katte der skal hjælpes.
Hun er nu meget mere tillidsfuld og hun er en smuk kat,som bare venter på det rigtige hjem.
Hun er en ung sund kat.Dyrlægen har taget blodprøve og hun er i tip top form.

Albert (reserveret)

Pelle og Rosa

Pelle og Rosa er 7 måneder og de kæreste katte med et fantastisk sind.De er søskende født af en hjemløs mor. Pippi
De er så søde ved de mindre katte og er nærmest barnepiger for dem .De  leger og putter med dem. De er omgængelige og venlige overfor de ældre katte. Deres sindelag er fantastisk
Pelle og Rosa fortjener et hjem sammen,da de har et bånd til hinanden.

Kattene på Havnen i Helsingør

Pingo og Gråmis og Røde og de andre katte på Norhavnen fortjener et hjem.
De er så kærlige og tamme og vinteren venter lige om hjørnet,
Kattekøbing har neutraliseret dem og de er øremærkede og sunde og smukke.
Kom med og oplev dem.

Cirkeline

Cirkeline er ca. 4 år og er stereliseret  og  chippet. Hun har brug for et kærligt hjem,uden små børn.
Hun vil overfor den/de  rette personer være enormt venlig og kælen,når først de har vundet hendes tillid og hun er faldet til.Hun skal bare have lov at komme frem i sit eget tempo.
Hun elsker at putte sig og hygge f.eks i dynerne. Hun er en klog og rolig kat.Når hun vil have fred trækker hun sig tilbage op på et skab eller et andet højt sted og så tager hun en power nap.
Hun er den mest hengivne kat og samtidig kan man tydeligt se på hende hvis der er nogen hvor kemien ikke passer.Hun er en loyal trofast smuk kat.

Lillemis og 4 killinger

Søde Lillemis er ca. 5 - 6 år og hun har oplevet at blive forladt i et boligområde,hvor hun efterfølgende har måttet klare sig ude hele året rundt.
Hun har været dygtig til at overleve og har haft foderværter.Hun har flere gange født killinger ude på jorden under buske og terrasser.
Hun har desværre oplevet at se sine killinger blive mishandlet flere gange og nogen af killingerne er blevet taget fra hende fordi søde mennesker ville redde dem fra mishandlere.
Lille mis var svær at fange så de tog blot killingerne.
Nu er lillemis reddet og har sine 4 smukke killinger hos sig.Så nu skal hun have lov til at opdrage dem og se dem lege imens hun selv kommer til hægterne og kan få tillid til mennesker igen.
Måske vil det være godt for hende at få et kærligt hjem sammen med en af sine børn. Hun fortjener det kærligste hjem.

Sky og 6 killinger

Sky har været hjemløs kat sammen med sin mor som vi kaldte mis mijaw.
Da Mis mijaw fik 3 killinger igen,blev hun indfanget sammen med killingerne og de har alle 4 fået det skønneste hjem sammen i hus og have.
Sky var også gravid og fødte 6 killinger på jorden,som blev indfanget sammen.De er alle nu i en plejefamilie,hvor de trives og Sky bliver mere og mere tryg hver dag.
Det ville være rigtig godt for unge mor Sky at få lov til at bo sammen med den ene (eller2) af sine killinger  i et kærligt hjem. Hun er en klog modig sød kat,som har passet sine killinger så fint.Og hun måtte skilles fra sin mor hun havde et tæt forhold til.Sky fortjener et kærligt hjem. 2 af hendes sjove panda killinger er reserverede. Sky skal stereliseres og øremærkes snart.

Zorro

Zorro løb rundt i et sommerhus / Natur område.Han var sulten og havde store sår på for og bagben.
Han havde et halsbånd på som sad meget stramt,og under det var der ingen pels og fyldt med flåter.
Han søgte hjælp hos venlige mennesker. De kontaktede kattekøbing og han har nu været til dyrlæge flere gange og blevet behandlet med pencillin osv. samt kastereret og øremærket.
Han er fremlyst på face book (flere grupper) i Avisen og med opslag i området hvor han blev fundet.
Zorro er en dejlig hankat, som går sammen med de andre katte og killinger.Han elsker at spise sin aftensmad i fred og ro og sove i sit "eget" rum. Nogen gange sover Sofie hos ham (sort hunkat).
Han elsker også at hygge sig når vi sidder i udegården og drikker kaffe og leger.Der ses det tydeligt han er en herre der kan lide at blive forkælet og så lægger han sig til rette for kæl.Han er altid venlig, men vil gerne snart ud i "friheden "igen. "Hormonerne har lagt sig hos ham og han er mere rolig og hviler bedre.
Hvis ejer ikke findes fortjener Zorro et kærligt hjem med udeplads.Han vil elske jer for det.

Eddie og Lillemis

Eddie og Lillemis er meget smukke søskende og de er meget venlige og rolige. Eddie er meget kælen og når han får et kærligt hjem,vil han rigtig kunne udfolde al sin godhed.
Lillemis er en hunkat som er knyttet til sin bror og hun skal have lidt mere tålmodighed men de har begge det kærligste sind og vil hellere trække sig end "diskutere"
Det sorte velour katte team  er missemor, og hendes børn Eddie,Blackie,Lillemis og de har et stærkt familie sammenhold .De passer på hinanden. De er hjemløse katte fra Hornbæk.
Respekten for missemor er så fantastisk og de er alle fredsommelige venlige katte.
De ligger tit hos missemor og hviler sammen med hende.
Eddie og Lillemis må meget gerne komme i et kærligt hjem sammen .I vil ikke fortryde at give disse kærlige katte et hjem.
Rabat hos dyrlægen når I giver katte nye hjem:
Kontrakt fra Kattekøbing medbringes hos dyrlægen.
Pris: kr. 1,250,- incl. moms
Sterelisation/kastration , vaccination , øremærke samt sundhedstest.
Hvis katten er stereliseret/kastereret,vaccineret og øremærket osv. når I giver den et kærligt hjem,betales kr. 1,250,- til Kattekøbing.
Donation på kr.250 er velkommen men ikke et krav.