Se kattene

Cirkeline

Cirkeline er ca. 4 år og er stereliseret  og  chippet. Hun har brug for et kærligt hjem,uden små børn.
Hun vil overfor den/de  rette personer være enormt venlig og kælen,når først de har vundet hendes tillid og hun er faldet til.Hun skal bare have lov at komme frem i sit eget tempo.
Hun elsker at putte sig og hygge f.eks i dynerne. Hun er en klog og rolig kat.Når hun vil have fred trækker hun sig tilbage op på et skab eller et andet højt sted og så tager hun en power nap.
Hun er den mest hengivne kat og samtidig kan man tydeligt se på hende hvis der er nogen hvor kemien ikke passer.Hun er en loyal trofast smuk kat.

Lillemis og 4 killinger

Søde Lillemis er ca. 5 - 6 år og hun har oplevet at blive forladt i et boligområde,hvor hun efterfølgende har måttet klare sig ude hele året rundt.
Hun har været dygtig til at overleve og har haft foderværter.Hun har flere gange født killinger ude på jorden under buske og terrasser.
Hun har desværre oplevet at se sine killinger blive mishandlet flere gange og nogen af killingerne er blevet taget fra hende fordi søde mennesker ville redde dem fra mishandlere.
Lille mis var svær at fange så de tog blot killingerne.
Nu er lillemis reddet og har sine 4 smukke killinger hos sig.Så nu skal hun have lov til at opdrage dem og se dem lege imens hun selv kommer til hægterne og kan få tillid til mennesker igen.
Måske vil det være godt for hende at få et kærligt hjem sammen med en af sine børn. Hun fortjener det kærligste hjem.

Sky og 6 killinger

Sky har været hjemløs kat sammen med sin mor som vi kaldte mis mijaw.
Da Mis mijaw fik 3 killinger igen,blev hun indfanget sammen med killingerne og de har alle 4 fået det skønneste hjem sammen i hus og have.
Sky var også gravid og fødte 6 killinger på jorden,som blev indfanget sammen.De er alle nu i en plejefamilie,hvor de trives og Sky bliver mere og mere tryg hver dag.
Det ville være rigtig godt for unge mor Sky at få lov til at bo sammen med den ene (eller2) af sine killinger  i et kærligt hjem. Hun er en klog modig sød kat,som har passet sine killinger så fint.Og hun måtte skilles fra sin mor hun havde et tæt forhold til.Sky fortjener et kærligt hjem. 2 af hendes sjove panda killinger er reserverede. Sky skal stereliseres og øremærkes snart.

Zorro

Zorro løb rundt i et sommerhus / Natur område.Han var sulten og havde store sår på for og bagben.
Han havde et halsbånd på som sad meget stramt,og under det var der ingen pels og fyldt med flåter.
Han søgte hjælp hos venlige mennesker. De kontaktede kattekøbing og han har nu været til dyrlæge flere gange og blevet behandlet med pencillin osv. samt kastereret og øremærket.
Han er fremlyst på face book (flere grupper) i Avisen og med opslag i området hvor han blev fundet.
Zorro er en dejlig hankat, som går sammen med de andre katte og killinger.Han elsker at spise sin aftensmad i fred og ro og sove i sit "eget" rum. Nogen gange sover Sofie hos ham (sort hunkat).
Han elsker også at hygge sig når vi sidder i udegården og drikker kaffe og leger.Der ses det tydeligt han er en herre der kan lide at blive forkælet og så lægger han sig til rette for kæl.Han er altid venlig, men vil gerne snart ud i "friheden "igen. "Hormonerne har lagt sig hos ham og han er mere rolig og hviler bedre.
Hvis ejer ikke findes fortjener Zorro et kærligt hjem med udeplads.Han vil elske jer for det.

Eddie og Lillemis

Eddie og Lillemis er meget smukke søskende og de er meget venlige og rolige. Eddie er meget kælen og når han får et kærligt hjem,vil han rigtig kunne udfolde al sin godhed.
Lillemis er en hunkat som er knyttet til sin bror og hun skal have lidt mere tålmodighed men de har begge det kærligste sind og vil hellere trække sig end "diskutere"
Det sorte velour katte team  er missemor, og hendes børn Eddie,Blackie,Lillemis og de har et stærkt familie sammenhold .De passer på hinanden. De er hjemløse katte fra Hornbæk.
Respekten for missemor er så fantastisk og de er alle fredsommelige venlige katte.
De ligger tit hos missemor og hviler sammen med hende.
Eddie og Lillemis må meget gerne komme i et kærligt hjem sammen .I vil ikke fortryde at give disse kærlige katte et hjem.

Lille Berry

Den lille stribede hunkat, løb rundt sammen med sin søskende på Esrumgård, hvor der sælges jordbær.
De løb rundt og kaldte på deres mor,som ikke var at finde.
Den ene lille killing blev fundet død på gårdspladsen og derefter blev der ringet efter hjælp.
Hun er endnu meget lille og får ekstra omsorg og modermælkserstatning.Hun er ved at lære at nå og gå på bakken og det er snart på plads.
Hun skal have en barndom med legekammerater på nogenlunde samme alder og evt katte hun kan spejle sig i. Her i Kattehuset er der venlige katte der "tager" sig af hende lige nu.
Og så får hun menneskelig omsorg.
Hun vil have meget glæde af et kærligt hjem hvor hun må have en legekammerat med sig.
Hun hedder nu Lille Berry fordi hun er fra en gård med jordbær salg.

Trisse

Trisse er ca. 5 år og stereliseret og øremærket.
Hun er en meget klog livlig kat.Hun betragter alting nøje med sine kloge øjne,og så er hun meget legesyg.
Trisse er næsten helt sikkert født hjemløs og som ung kat sad hun i vinterkulden med sine små killinger og frøs og tiggede mad, ved et plejehjem tæt på et stort bolig område.
Trisses killinger har begge fået kærlige hjem og er unge skønne katte.
Hun har tydeligvis ikke haft så meget barndom og leg for hun tager revance nu og bliver glad og tryg når hun leger.
Trisse skal have et kærligt hjem hvor der er forståelse og tålmodighed for den smukke kats fortid.
Der må gerne være en anden kat bare hun har mulighed for at komme op i højden til sin private hule. Det har hun her i Kattehuset.
Hun har brug for at føle tryghed ved rolige mennesker som ikke har mindre børn.Hun vil også trives som ene kat sammen med sine mennesker.
Hun elsker at komme ud i udegården og sidder tit og nyder aften luften.
Når der er killinger i Kattehuset elsker hun at sidde oppefra og betragte legen ,hun har energien til leg.

Når katten hentes doneres beløbet til Kattekøbing.
Kr. 1.250 for killinger følger der kontrakt med til dyrlæge til man for den neutraliseret, vaccineret, og øremærket.
Kr. 1.250 for hankat der er neutraliseret, vaccineret og øremærket.
Kr. 1.250 for hunkat der er neutraliseret, vaccineret og øremærket.

Der underskrivers kontrakt på alle katte.

Formidlingsgebyret dækker helt eller delvist de dyrlægeudgifter der har været på kattene.